FOARTE IMPORTANT DE RETINUT – pentru festivalul ” DOBROGE, VATRA DE FOLCLOR ” Editia a XI-a 2016.

STIMATI COLEGI PARTICIPANTI LA EDITIA A XI-A A FESTIVALULUI NATIONAL DE FOLCLOR ” DOBROGE, VATRA DE FOLCLOR ” 2016

Va facem cunoscut, cateva din cele mai importante precizari referitoare la modul de organizare, implementare, confirmare – plata si de desfasurarea al acestui festival ” DOBROGE, VATRA DE FOLCLOR ” Editia a XI-a 2016.

– data de inscriere in cadrul acestui festival se va prelungi pana pe data de 10 iulie 2016;

– confirmarile privind inscrierea si participarea la acest festival se vor face electronic, pana pe data de 15 iulie 2016;

– plata serviciilor pentru cazare si masa pentru participantii la acest festival, se va face in maxim trei transe, pana pe data de 10 august 2016, prin ordin de plata in  noul cont al Asociatiei ACCSALPA Constanta, anuntat pe siteu si in regulamentul de organizare si desfasurare al festivalului. ( verificati www.dmgfest.ro )

– luanduse in calcul, numarul mare de participanti care se anunta si care doresc sa participe la acest festival, organizatorul festivalului, va roaga pe dumneavoastra participantii la acest festival, sa luati toate masurile necesare pentru inscrierea, confirmarea, plata si participarea la festival, nominalizand in timp  util numarul de participanti din cadrul fiecarui ansamblu,  grup folcloric, solisti individuali si respectarea perioadei finale anuntata pentru plata serviciilor oferite de organizatori participantilor la festival.

– de asemenea disciplina din cadrul festivalului, va fi unul din criteriile de4 baza si de organizare al acestui festival.

– regularizarea efectivelor si numarului de participanti finali din cadrul grupurilor care vor face deplasarea la acest festival, se va face in scris, cu 5 zile inainte de data inceperii festivalului.

Cu ganduri frumoase si multumiri din partea organizatorului de festival, Asociatia ACCSALPA Constanta prin Directorul Festivalului, domnul OVIDIU ROSCA.

Comentează acest articol

Trebuie să fii autentificat(ă) pentru a adăuga un comentariu.