Ajutor

Pentru a avea acces la toate opţiunile din site este necesar să vă creaţi un cont. Pentru acesta aveţi nevoie de o adresă de e-mail validă unde vi se va trimite parola cu care vă puteţi autentifica în sistem.

  • CREAREA CONTULUI:

Pentru a vă crea un cont urmăriţi meniul din dreapta paginii şi în partea de jos veţi găsi secţiunea Administrare. Faceţi click pe Register şi se va deschide pagina formularului de înregistrare. În câmpul username introduceţi numele de utilizator dorit, iar în câmpul e-mail adresa dumneavoastră de e-mail, apoi faceţi click pe butonul albastru Register.

Dacă paşii au fost realizaţi corect veţi primi în adresa de e-mail furnizată la înregistrare o parolă generată automat de sistem pe care o puteţi schimba ulterior.

  • AVANTAJELE ÎNREGISTRĂRII:

Dispuneţi de un nume de utilizator cu ajutorul căruia puteţi efectua comentarii şi, dacă activaţi această opţiune, veţi primi o notificare în adresa dumneavoastră de e-mail ori de câte ori apare ceva nou în site. Astfel nu va fi nevoie să verificaţi dmgfest.ro de fiecare dată când doriţi să aflaţi dacă au fost introduse noi informaţii.

  • POSIBILE ERORI LA ÎNREGISTRARE:

ERROR: This username is already registered, please choose another one. Această eroare apare atunci când doriţi să inregistraţi un nume de utilizator care deja se află în baza noastră de date. În acest caz este necesar să alegeţi un alt nume de utilizator.

ERROR: This email is already registered, please choose another one. Această eroare apare dacă adresa dumneavoastră de e-mail a fost folosită pentru a înregistra un nume de utilizator. În acest caz vă rugăm să contactaţi administratorul site-ului printr-un e-mail la terra_music_studio@yahoo.com specificând detaliile dumneavoastră: nume, prenume, organizaţia sau instituţia reprezentată şi data la care aţi încercat să vă înregistraţi. Atenţie! E-mail-ul trebuie să vină de la adresa pe care doriţi să o folosiţi pentru crearea contului (pentru a demonstra ca aveţi acces la adresa respectivă).

  • ACCES:

Pentru a vă autentifica în sistem urmăriţi meniul din partea dreaptă a paginii şi în secţiunea Administrare faceţi click pe Log in. Se va deschide formularul de autentificare: în câmpul username introduceţi numele de utilizator ales la înregistrare, iar în câmpul password parola trimisă în e-mailul dumneavoastră. Dacă doriţi ca datele de autentificare să rămână în istoricul navigatorului web (nu este recomandat) selectaţi opţiunea Remember Me şi faceţi click pe butonul albastru Log In. Dacă paşii au fost executaţi corect veţi fi autentificat(ă) în sistem.

  • POSIBILE ERORI LA AUTENTIFICARE:

ERROR: Invalid username. Lost your password? Această eroare apare dacă numele de utilizator a fost introdus greşit. Verificaţi corectitudinea informaţiilor şi încercaţi din nou.

ERROR: The password you entered for the username numeletăudeutilizator is incorrect. Lost your password? Această eroare apare atunci când parola introdusă este incorectă. Reintroduceţi parola.

  • EDITAREA CONTULUI:

Atunci când veţi intra pentru prima oară în cont folosind parola trimisă în e-mail veţi fi automat direcţionat către pagina profilului dumneavoastră. Iată opţiunile disponibile:

Admin Color Scheme – reprezintă gama de culori în care se va afişa pagina. Implicit este selactată gama Gray.

Toolbar – este selectată implicit şi afişează o bară de instrumente referitoare la cont atunci când sunteţi autentificat(ă). Pentru anulare faceţi click în căsuţa aferentă.

Username – numele de utilizator (nu poate fi schimbat)

First Name – prenume.

Last Name – nume.

Nickname – implicit este numele de utilizator, dar poate fi editat să conţină un alias (exemplu: buburuza veselă)

Display name publicly as – selectează numele care va fi afişat în comentarii (numele de utilizator sau nickname-ul).

E-mail – poate fi schimbat, implicit conţine adresa furnizată la înregistrare.

Website – adresa paginii tale de internet

AIM – numele de utilizator pentru serviciul AIM

Yahoo IM – numele de utilizator pentru serviciul de mesagerie instanta Yahoo

Jabber/Google Talk – numele de utilizator pentru respectivele servicii

Biographical Info – câteva date biografice despre tine

New Password – pentru a schimba parola introduceti în cele două câmpuri noua parolă şi apăsaţi butonul albastru Update Profile.

Strength indicator – reprezintă un indicator de complexitate pentru parolă. Pentru ca o parolă să nu poată fi uşor ghicită recomandăm ca aceasta să aibă cel puţin 7 caractere şi să conţină litere mari şi mici, numere şi caractere speciale de genul !”$%^)

  •  MI-AM UITAT PAROLA!

În acest caz faceţi click pe Lost your password şi introduceţi numele de utilizator sau adresa de e-mail furnizată la înregistrare pentru a vă reseta parola.

  • IEŞIREA DIN CONT:

Pentru a ieşi din cont urmăriţi meniul din dreapta paginii şi în partea de jos, în secţiunea Administrare faceţi click pe Log Out.

Comentează acest articol

Trebuie să fii autentificat(ă) pentru a adăuga un comentariu.